Cursusaanbod
Schilderij Cursist Uitsnede

Expositie Vitaal & Veerkrachtig

De cursisten schilderen, gemengde technieken en aquarel hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Onder de inspirerende leiding van docent Anne Marie Spijker laten zij zien dat ze hun vitale blik en veerkracht in coronatijd niet zijn kwijtgeraakt. En dat resulteert in een bonte expositie, waar het thema kleur de rode draad vormt.

Vier cursusgroepen presenteren zeer uiteenlopend werk. Zo zijn er schetsen van stillevens te zien, die blind getekend zijn. Een andere groep presenteert werk vanuit een kleur gedacht; bijvoorbeeld een landschap of portret op een zwarte achtergrond. Of juist lichtvoetig werk waarin de kleur magenta de boventoon voert, met een luchtig, sprookjesachtig resultaat.

Ook zijn er bijzonder fantasierijke collages en knipsels te bewonderen. Van bloemmotieven tot teksten. Bij de aquarelwerken is te zien dat je met waterverf buiten de traditionele paden kunt schilderen!


Openingstijden expositie

De expositie 'Vitaal & veerkrachtig' is van 9 maart t/m 9 april 2022 te bekijken op de vierde verdieping van het Eemhuis,  tijdens de openingstijden van Scholen in de Kunst:

maandag t/m vrijdag: 9.00 - 22.00 uur
zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
zondag: gesloten

Entree is gratis.