Cursusaanbod
Expo Schilderen Maart 2022 (4)

Expositie Natuur in het Rietveldpaviljoen

Natuur. De één is dol op wilde bloemen, de ander loopt het liefst op een verlaten strand. Je blik valt op dauwdruppels die in een spinnenweb hangen, de donkere wolken die een storm aankondigen of de paarse kringen van een olievlek op water. Wie je het ook vraagt bijna iedereen heeft iets met natuur. Een prachtig thema dus om je door te laten inspireren.

Cursisten van 6 t/m 88 jaar, die een beeldende cursus volgen bij Scholen in de Kunst, zijn ermee aan de slag gegaan. Geïnspireerd door hun docenten, medecursisten en het werk van beroemde kunstenaars, hebben zij – op eigen wijze - een kunstwerk gemaakt. Van sculptuur tot schilderij. Van keramiek tot textiel. Van ets tot sieraad. Kom je dit natuurschoon ook bewonderen?


Bezoektijden expositie

De tentoonstelling is te zien van vrijdag 20 mei t/m maandag 6 juni 2022 en wordt op vrijdag 20 mei om 16.00 uur feestelijk geopend. Woensdag 1 juni om 20.00 uur vertellen docenten in een lezing over natuur in hun werk. Tweede pinksterdag, maandag 6 juni, is er om 15.00 uur een gezellige afsluiting.

Iedereen is van harte welkom!

RIETVELDPAVILJOEN | ZONNEHOF 8 | AMERSFOORT

OPEN: DO T/M ZO 12.00 – 17.00 UUR

TOEGANG GRATIS