Cursusaanbod
School voor Talent - SidK 2018 (c) Henry Krul (107).jpg

Eindpresentatie School voor Talent

Zaterdag 1 juni vindt de feestelijke eindpresentatie plaats voor leerlingen van de School voor Talent. De presentatie is dit jaar in drie delen. Om 14.00 uur vindt de opening plaats van de expositie, om 15.00 uur is er een voorstelling met Theater & Dans en ’s avonds om 19.30 uur is er een voorstelling met Muziek, Theater, Dans en Pop gezamenlijk. Voor de voorstellingen kun je apart een kaartje kopen. De expositie is gratis te bewonderen.


opening expositie

Zaterdag 1 juni 2019 | 14.00 uur
Al het werk dat leerlingen van School voor Talent Beeldend is te zien tijdens de expositie. Deze zal feestelijk worden geopend waarbij de jonge kunstenaars zelf aanwezig zijn om hun werk toe te lichten. Een gevarieerde en veelzijdige Pop-Up tentoonstelling… die maar even te zien is.

 

Eindpresentatie School voor Talent Dans & Theater

Zaterdag 1 juni 2019 | 15.00 uur
De jongste leerlingen van School voor Talent Theater spelen het stuk 'Stereotype', een horrorkomedie over vooroordelen, groepsdruk en doen alsof.
'Meer in mij' is het stuk dat de oudere leerlingen van de School voor Talent Theater spelen. Van leerlingen School voor Talent Dans is een gezamenlijke choreografie van Nicola Hepp te zien en een aantal eigen choreografieën. Koop hier je kaartje.

 

Eindpresentatie School voor Talent Muziek, Pop, Dans & Theater

Zaterdag 1 juni 2019 | 19.30 uur
Kom en geniet van al het moois dat de leerlingen van de School voor Talent Dans, Pop, Theater en Muziek in huis hebben! De verschillende disciplines zijn samengesmeed tot een avondvullende, wervelende voorstelling. Deze voorstelling is ieder jaar weer een klein feestje en een explosie van Amersfoorts jong talent. Koop hier je kaartje.


Affiche presentatie School voor Talent