Cursusaanbod
MINOUX Moeder Mag Niet Dood Foto Guido Bosua

De UITclub

Scholen in de Kunst en Theater De Lieve Vrouw presenteren speciaal voor jou als cursist een aanbod van voorstellingen waar je voor het speciale tarief van € 10,- naartoe kunt. Voor jezelf óf een leuk avondje uit met je mede-cursisten! Met de code SidK@2019 kun je online tickets bestellen voor onderstaande voorstellingen.

TONEEL
ZONDAG 27 OKTOBER ǀ 16.00 UUR
MOEDER MAG NIET DOOD
ǀ MINOUX
Dancing docu-comedy waarin moeder en dochter vrolijk richting eeuwigheid zwieren. Voor iedereen met onbeteugelde levensdrift of juist met gebrek daaraan. Een ontroerend en optimistisch tegengeluid in het debat over ontbrekende zorg en het georganiseerde levenseinde.

DANS
VRIJDAG 15 NOVEMBER ǀ 20.30 UUR
DANSCLICK 21 ǀ SARADA SARITA, CHRISTIAN YAV & SEDRIG VERWOERT
De winnaars van de BNG Bank Dansprijs 2019 brengen een originele mix van nieuwe stijlen en uitgesproken thema’s. “Vorm en inhoud vallen perfect samen in deze esthetisch intrigerende voorstelling met activistische ondertoon.” ★★★★ de Volkskrant

MUZIEK
DONDERDAG 21 NOVEMBER ǀ 20.30 UUR
WALK OF DOUBTS ǀ EEF VAN BREEN GROUP
Intense liefde, een paniekaanval, een totale breakdown, euforie en berusting; Walk of Doubts is een emotionele, muzikale wandeling voor het oor. Van een troostend ukelele liedje tot een virtuoze paniekaanval voor cello en grillige jazz.

TONEEL
ZATERDAG 7 DECEMBER ǀ 20.30 UUR
DE OERCLUB ǀ
GOLDEN PALACE
Onder het motto ‘dat kunnen wij ook – maar dan beter,’ claimen vier mannen met een identiteitscrisis de zwangerschap. Het voortbrengen van leven mag niet langer het alleenrecht van vrouwen zijn! Een absurd experiment over de kunst van het baren met een bloedstollende uitkomst. 

CABARET
DONDERDAG 12 DECEMBER ǀ 20.30 UUR
GODS WEGEN ǀ
NINA DE LA PARRA
Deze stand-up comedian en zangeres heeft een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Ze oogt als een bakra, ofwel kaaskop, maar haar Surinaamse avonturen zijn pittiger dan Madame Jeanette pepers: “Powerhouse Nina de la Parra knalt van het podium.” ★★★★ NRC

PRAKTISCHE INFORMATIE
Tickets met het actietarief zijn online te koop via www.lievevrouw.nl. Voer voor selectie van je tickets de code SidK@2019 in en bestel je tickets met korting (max. 2). De voorstellingen vinden plaats in Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 Amersfoort. Vragen over je bestelling? Bel tijdens de openingstijden van de kassa naar 033 422 65 55 of stuur een mail aan kassa@lievevrouw.nl.