Cursusaanbod
Kinky Boots 640 Foto Roy Beusker

De UITclub

Scholen in de Kunst en Flint Theater presenteren speciaal voor jou als cursist een aanbod van voorstellingen waar je met een aantrekkelijke korting  naartoe kunt. Interessant voor jezelf óf  voor leuk avondje uit met je mede-cursisten! Met de code KUNST2019 kun je online tickets bestellen voor onderstaande voorstellingen.

MUZIEK
ZONDAG 22 MAART ǀ 11 UUR ǀ ST. AEGTENKAPEL
EBONIT SAXOPHONE QUARTET
Alberto Tárraga Alcañiz (sopraansaxofoon), Dineke Nauta (altsaxofoon), Mateusz Pusiewicz (tenorsaxofoon) en Paulina Marta Kulesza (baritonsaxofoon) laten deze ochtend Walton, Britten en Grainger klinken; drie componisten uit de twintigste eeuw, die saxofoon gebruikten. Maar al aan het einde van de negentiende eeuw durfde Caryl Florio het aan om voor dit instrument één van de eerste saxofoonkwartetten te componeren.
SPECIALE CURSISTENPRIJS: € 10,00 (normale prijs € 18,00)

MUSICAL
DINSDAG 31 MAART ǀ 20.15 UUR ǀ FLINT THEATER
KINKY BOOTS
In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.
SPECIALE CURSISTENPRIJS: 50% korting op iedere rang* (normale prijs vanaf € 39,50)
*beperkt aantal voordeelkaarten beschikbaar; slechts twee voordeelkaarten per bestelling

FAMILIE
ZONDAG 5 APRIL ǀ 15.00 UUR ǀ ST. AEGTENKAPEL
BABOESJKA EN HET RUSSISCHE BEEST ǀ JOEP ONDERDELINDEN & HEXAGON ENSEMBLE (6+)
In de Kindermuziekweek dagen theatermaker Joep Onderdelinden en het Hexagon Ensemble jong en oud uit om verder te kijken dan de buitenkant. Maak in dit theatrale concert kennis met de Russische versie van het sprookje Belle en het Beest en met klassieke muziek van o.a. Tsjaikovski, Moessorgski, en Rachmaninov.
SPECIALE CURSISTENPRIJS: € 10,00 (normale prijs € 19,50 / € 17,50)


PRAKTISCHE INFORMATIE OVER DE VOORSTELLINGEN

Tickets zijn online te koop via www.flint.nl. Voer bij het online kopen van je tickets de code KUNST2019 in en bestel je tickets met korting (max. 4 per bestelling, m.u.v. Kinky Boots). De korting is niet van toepassing op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere acties; op basis van beschikbaarheid. Exclusief € 1,00 reserveringskosten per kaart.
De voorstellingen vinden plaats in Flint (Coninckstraat 60) of de St. Aegtenkapel (’t Zand 37) in Amersfoort. Vragen over je bestelling? Bel tijdens de openingstijden van het bespreekbureau naar 033 4 229 229.