Cursusaanbod
Bandnight 2019 (C) Henry Krul (31)

Dag van het Talent

Het is zover: de eerste Dag van het Talent vindt plaats op vrijdag 17 september, van 13.00 tot 17.00 uur in Theater Flint in Amersfoort.

Op deze dag brengen we talenten, (culturele) organisaties en gemeenten uit de Provincie Utrecht samen die betrokken zijn bij talentontwikkeling in de kunst- en cultuursector. Om elkaar te ontmoeten en te inspireren, om kennis en expertise te delen en met elkaar te verbinden. We gaan vooral ook luisteren naar verschillende talenten, om te horen wat goed gaat en wat er nodig is voor succesvolle talentontwikkeling in de toekomst.

 

Programma Dag van het Talent

Het programma bestaat uit inspirerende sprekers, workshops en natuurlijk optredens van jonge talenten uit de hele provincie Utrecht. Met onder andere optredens van Monnik, September Me Festival en Frontstage deelnemers. Estrella Smith, leerling van de School voor talent Dans van Scholen in de Kunst, zal haar eigen danssolo 'Ik (ont)snap het niet!' dansen.

Ook zullen Rob van Muilekom (Gedeputeerde Cultuur Provincie Utrecht) en Fatma Koşer Kaya (wethouder cultuur Amersfoort) hun visie op talentontwikkeling met ons delen. Het complete programma vind je hieronder!

Meld je aan >

 

De Dag van het Talent wordt georganiseerd in samenwerking met Frontstage, ARCT (Amersfoort Regionaal Creatief Talent), Gemeente Amersfoort en Provincie Utrecht.

Klik op de uitnodiging voor aanmelding:

Klik op het programma voor een vergroting: