Cursusaanbod
Urban Dance Event Banner Homepage

Cursusaanbod 2020-2021 online!

Goed nieuws! Inmiddels is het aanbod 2020-2021 klaar. Achter de schermen is hard gewerkt om een nieuw, coronaproof seizoen vorm te geven, zonder in te leveren op kwaliteit, creativiteit en gezelligheid. We zijn er trots op dat onze docenten en locaties klaar staan om na de zomer iedereen weer met open armen - op gepaste afstand - te ontvangen. Inspirerend, motiverend en gedreven, zoals trouwe klanten van ons gewend zijn!  

Scholen in de Kunst biedt groepscursussen op het gebied van theater,musical, dans, muziek, beeldende kunst en schrijven. De muziekafdeling verzorgt individuele muzieklessen en zang. Je vindt Scholen in de Kunst in Amersfoort, Leusden en Soest. Dus eigenlijk altijd dicht bij huis. Alle leeftijden zijn welkom bij ons: van peutermuziek voor de allerkleinsten tot seniorenatelier voor cursisten op leeftijd. Of je nu ontspanning zoekt, nieuwe technieken wilt leren of je oude hobby wilt oppakken...je bent van harte welkom! Er is altijd een cursus, docent of groep die bij jou past!

Direct naar het cursusaanbod

Over onze Kortingsregelingen

Bijdrage in het lesgeld 
Wil jij of je kind graag een cursus doen bij ons, maar kun je het eigenlijk niet betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn. We hebben namelijk een eigen fonds voor personen, die het financieel wat moeilijker hebben: het Hanneke Delis Fonds.
Bovendien kunnen kinderen tussen 4 en 18 jaar gebruikmaken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kinderen kunnen soms zelfs van beide fondsen gebruik maken. Lees de mogelijkheden en voorwaarden op onze website. Kom je er niet uit en kun je hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze adviseur, Suzanne Vrolijk: suzannevrolijk@scholenindekunst.nl


Combinatiekorting

Scholen in de Kunst biedt een combinatiekorting van 10% bij afname van meerdere jaarcursussen. Deze korting geldt voor: a. kinderen en jongeren tot 21 jaar uit hetzelfde gezin die jaarcursussen volgen of b. één persoon onder 21 jaar die meer dan één jaarcursus volgt. 

Extra kortingsregeling seizoen 2020-2021
Cursisten die hebben deelgenomen aan een groepsjaarcursus gedurende de lockdown in het cursusseizoen 2019-2020, krijgen 10% korting op één groepsjaarcursus in 2020-2021 naar keuze.

Kennismaken?
Ben je nieuw en wil je eerst kennismaken met onze docenten, lokalen bekijken, lessen proberen? Dan ben je welkom tijdens onze Startweken in september! 

Vragen?
Heb je vragen over het nieuwe cursusseizoen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Dan kan per mail: cursistenadministratie@scholenindekunst.nl en telefonisch: 033 467 34 73.