Cursusaanbod
Sidk Dansweekend De Vier Jaargetijden (C) Henry Krul (39)

Zoek je het nieuwe cursusaanbod?

We vragen je nog heel even geduld te hebben. Het cursusaanbod voor seizoen 2022 - 2023 vind je vanaf half juni op onze website. Je kunt je nu dus nog niet inschrijven voor het nieuwe seizoen. Als je gewoon door wilt gaan met je huidige cursus of les, hoef je je trouwens niet opnieuw in te schrijven. Wij zorgen ervoor dat je ook voor het nieuwe seizoen wordt ingeschreven. Binnenkort ontvangen alle cursisten een e-mail over de inschrijving voor het nieuwe seizoen.


Alvast voor in je agenda!

Ons nieuwe cursusseizoen start op maandag 5 september 2022. Weet je nog niet wat je wil gaan doen in het nieuwe seizoen, doe dan een proefles in de Proefweek.

Proefweek

Van maandag 29 augustus t/m zondag 4 september is het weer Proefweek bij Scholen in de Kunst. Dat betekent dat je gratis mee kunt doen bij verschillende lessen om te ontdekken welke cursus het beste bij jou past. Houd onze website en social media in de gaten voor nadere informatie. Zodra het programma van de Proefweek bekend is, vind je het daar.

 

Groot Amateurkunstfestival

Dit jaar kunnen we eindelijk van start met het Groot Amateurkunstfestival, voorheen de Dag van de Amateurkunst. Zaterdag 10 september 2022 is het zover en wordt de binnenstad van Amersfoort één groot podium voor een bonte stoet aan amateurkunstverenigingen. Allemaal gratis te bewonderen en beluisteren! Binnenkort vind je het programma op de pagina van Amateurkunst033.