Cursusaanbod
Campagnebeeld_uitsnede.jpg

Cursusaanbod seizoen 2019 - 2020

Het nieuwe cursusaanbod voor 2019 - 2020 is gereed en staat vanaf 21 juni op onze website. Vanaf dat moment kun je je online inschrijven voor een leuke cursus of muziekles! We leggen hieronder kort uit wat je kunt verwachten als je al klant bij ons bent en hoe je je als nieuwe klant makkelijk inschrijft.

 

HAD JE HET AFGELOPEN SEIZOEN AL LES BIJ ONS?

Dan krijg je van ons binnenkort een e-mail met informatie over het nieuwe seizoen. Omdat we overstappen naar een nieuw administratiesysteem, vragen we je eenmalig om de gegevens van je account voor Mijn Scholen in de Kunst te actualiseren.
We vragen je ook om je eventuele inschrijving voor het seizoen 2019 - 2020 te bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst. Je krijgt daarvoor een aantal suggesties aangeboden, maar kunt natuurlijk ook aangeven dat je wilt stoppen met de cursus. En uiteraard geldt dit ook voor je kinderen, die bij ons les hebben.
Let op: van een aantal cursussen is de naam veranderd, of de cursus is samengevoegd met een andere cursus. In dit schema zie je om welke cursussen het gaat.

Overzicht gewijzigde cursusnamen

 

HEB JE NOG GEEN ACCOUNT BIJ SCHOLEN IN DE KUNST?

Dan vragen we je om een account aan te maken. Inschrijven doe je vervolgens makkelijk en veilig online. Niet alleen omdat het handig is voor ons, maar ook omdat op die manier jouw privacy het beste gewaarborgd is. Met je account beheer je immers zelf al je gegevens en kun je dus zien wat wij van je weten. Lukt het aanmaken van een account niet of loop je tegen iets anders aan? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

KOM LANGS BIJ ONZE OPEN HUIZEN EN OPEN DEURENWEEK

Wil je liever eerst kennismaken met ons cursusaanbod? Kom dan naar één van onze Open Huizen of doe een proefles tijdens de Open Deurenweek. Alle data vind je hieronder.Of neem eens een kijkje op ons Youtubekanaal. Daar vind je allerlei filmpjes van presentaties, masterclasses, onze School voor Talent en natuurlijk van onze cursussen en muzieklessen!

Zaterdag 22 juni is het Open Huis in ICOON. Daar kun je van 11.00 tot 15.00 uur kennismaken met ons cursusaanbod, muziekinstrumenten proberen en meedoen aan een workshop of luisteren naar een optreden. 

Zondag 15 september is het Open Huis in het Eemhuis. Ook dan kun je komen kijken, luisteren of meedoen!

Van 16 t/m 21 september is het tenslotte Open Deurenweek. Dan ben je van harte welkom om binnen te lopen en mee te doen bij alle groepslessen op al onze locaties. Dé kans om te ontdekken of een cursus bij jou of je kind past!