Cursusaanbod
Fort33 Leusden

NIEUW: Cursusaanbod in Fort33, Leusden

Fort33 is hét cultuurpodium van Leusden én een ontmoetingsplek voor jong en oud. Er zijn regelmatig concerten en feesten en inwoners kunnen elkaar ontmoeten en samen koffie drinken, poolen, muziek luisteren of gewoon chillen. Scholen in de Kunst organiseert al jaren regelmatig een toffe Bandnight in Fort33, maar nu starten we ook met cursusaanbod voor kinderen en jongeren.


Fort33: nieuwe cursuslocatie voor Scholen in de Kunst

Fort33 is vooral bekend als cultuurpodium van Leusden. Maar Fort33 is meer! Het is ook een plek voor ontmoeting en ontwikkeling. In samenwerking met jongerenwerkers, buurtsportcoaches en vrijwilligers worden bijvoorbeeld allerlei activiteiten georganiseerd voor jongeren, ouders en inwoners met een beperking. Van een thema-avond over zakgeld en een weerbaarheidstraining voor basisschoolkinderen tot Café Chantant; de gezellige meezingmiddag voor ouderen.

Des te leuker dat wij op die bruisende plek nu een aantal cursussen gaan aanbieden. Cursussen die we tot nu toe alleen in Amersfoort aanboden. We gaan na de meivakantie van start met cursussen Theater en Hiphopdance, voor zowel kinderen als jongeren. Wil jij, of jouw kind meedoen? Schrijf je dan snel in! Onze enthousiaste docenten, Jerry Altenstad en Aimy Weber, staan te trappelen om met jullie aan de slag te gaan!

Ja, ik schrijf me in!