Cursusaanbod
Kunstbrouwerij ma 20 aug 2018 (c) Henry Krul (45).jpg

Cursusaanbod bijna klaar

Goed nieuws! Op dit moment leggen we de laatste hand aan het aanbod 2021-2022. Achter de schermen is hard gewerkt om opnieuw een coronaproof seizoen vorm te geven, zonder in te leveren op kwaliteit, creativiteit en gezelligheid. We zijn er trots op dat onze docenten en locaties klaar staan om na de zomer iedereen weer met open armen  te ontvangen. Inspirerend, motiverend en gedreven, zoals trouwe klanten van ons gewend zijn!  

Dit jaar start de inschrijving voor het nieuwe seizoen later dan gebruikelijk. Door de heropening hebben we er eerst voor gezorgd dat er voor de zomer nog een aantal cursussen kunnen worden opgestart. De inschrijving voor het nieuwe seizoen start daarom op 1 juli. Je kunt het aanbod wel vast bekijken:

bekijk het cursusaanbod alvast

 

Voor welke cursussen kun je bij ons terecht?

Scholen in de Kunst biedt groepscursussen op het gebied van theater, musical, dans, muziek, beeldende kunst en schrijven. De muziekafdeling verzorgt individuele muzieklessen en zang. Je vindt Scholen in de Kunst in Amersfoort, Leusden en Soest. Dus eigenlijk altijd dicht bij huis. Alle leeftijden zijn welkom bij ons: van peutermuziek voor de allerkleinsten tot seniorenatelier voor cursisten op leeftijd. Of je nu ontspanning zoekt, nieuwe technieken wilt leren of je oude hobby wilt oppakken...je bent van harte welkom! Er is altijd een cursus, docent of groep die bij jou past!

Over onze Kortingsregelingen

Bijdrage in het lesgeld 
Wil jij of je kind graag een cursus doen bij ons, maar kun je het eigenlijk niet betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn. We hebben namelijk een eigen fonds voor personen, die het financieel wat moeilijker hebben: het Hanneke Delis Fonds.
Bovendien kunnen kinderen tussen 4 en 18 jaar gebruikmaken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kinderen kunnen soms zelfs van beide fondsen gebruik maken. Kom je er niet uit en kun je hulp gebruiken? Neem dan contact op met onze de klantenservice.


Combinatiekorting

Scholen in de Kunst biedt een combinatiekorting van 10% bij afname van meerdere jaarcursussen. Deze korting geldt voor:
a. kinderen en jongeren tot 21 jaar uit hetzelfde gezin die jaarcursussen volgen of
b. één persoon onder 21 jaar die meer dan één jaarcursus volgt. 

Kennismaken?
Ben je nieuw en wil je eerst kennismaken met onze docenten, lokalen bekijken, lessen proberen? Dan hebben we diverse opties:
- doe een korte cursus voor de zomervakantie; 
- doe een (online) proefles muziek of zang voor of direct na de zomervakantie;
- doe een gratis proefles voor een groepsles tijdens de Startweek, van 6 t/m 10 september 2021.

Vragen?
Heb je vragen over het nieuwe cursusseizoen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Dan kan per mail: klantenservice@scholenindekunst.nl en telefonisch: 033 467 34 73.