Cursusaanbod
Banner Festen

cursus 'Kijken naar toneel' in Flint

Wil jij ook meer uit je toneelbezoek halen? Blijf je soms met vragen achter of zou je meer willen weten over het maakproces van een voorstelling? In de cursus 'Kijken naar toneel' doe je kennis en vaardigheden op waarmee een toneelvoorstelling nog leuker en interessanter wordt! En als theatercursist bij Scholen in de Kunst kun je nu met korting meedoen aan aan deze cursus.

Op 23 februari gaat in Flint de toneelcursus ‘Kijken naar Toneel’ van start. Dramaturg Laura Simonse ontwikkelde deze cursus speciaal voor theaterkijkers – zowel voor beginners als voor gevorderden. Als deelnemer word je meegenomen in het maakproces van een voorstelling. Je leert over de geschiedenis van theater in Nederland en over de verschillende vormen van toneel. Je brengt het geleerde direct in de praktijk door het bezoeken van twee toneelvoorstellingen in Flint:

Een Meeuw van Toneelgroep Maastricht en Festen.

Als theatercursist betaal je € 99,95 i.p.v. € 125,00 voor de cursus plus de twee voorstellingen. Je kaartje met korting koop je via de website van Flint.

Ga naar de speciale kortingsactie