Cursusaanbod
MU8448~1

Coronatoegangsbewijs bij Scholen in de Kunst

De overheid heeft besloten dat ook in Centra voor de Kunsten en muziekscholen het coronatoegangsbewijs met ingang van 6 november 2021 verplicht is. Dat betekent dat we bij Scholen in de Kunst onze cursisten vanaf 18 jaar vragen hun coronatoegangsbewijs te tonen voorafgaand aan hun cursus of muziekles. Dat mag met de QR-code in de CoronaCheck-app op je smartphone of met een papieren QR-code. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs, het downloaden van de CoronaCheck-app of het krijgen van een papieren QR-code vind je op de officiële website van de Rijksoverheid: https://coronacheck.nl .

 

Waar scannen jullie mijn QR-code?

Dat verschilt per locatie. In het Eemhuis en ICOON scannen we je QR-code bij de balie. We vragen jullie om niet direct naar je lokaal te gaan, maar zelf even langs de balie te lopen. Op de locaties Hoogland, Leusden en Soest scannen de docenten je QR-code.

 

Hoe kom je aan een geldig coronatoegangsbewijs?

Een geldig toegangsbewijs kun je op drie manieren krijgen:

• je bent volledig gevaccineerd met een Europees goedgekeurd vaccin. In Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd;

• je bent minder dan 6 maanden geleden hersteld van corona;

• je hebt een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de cursus of les.

Als één van bovenstaande situaties voor jou geldt, kun je een QR-code krijgen via de CoronaCheck-app op je smartphone. Of je print de code via https://coronacheck.nl/nl/print/ .