Cursusaanbod
School Voor Talent 2019 Middag (C) Henry Krul (29)

Kleurrijke brochure vo en mbo

Met veel plezier hebben de medewerkers van de afdeling onderwijs van Scholen in de Kunst de afgelopen periode gewerkt aan het nieuwe aanbod voor het voortgezet onderwijs en mbo, schooljaar 2020-2021. Het resultaat is gebundeld in een kleurrijke brochure!  

Blader door de brochure
Blader online door de brochure en bekijk voorbeeldprojecten, lees interviews met en over onze culturele partners in Amersfoort. Nieuwsgierig geworden? Meer weten of sparren? Neem dan contact op met één van de adviseurs van Scholen in de Kunst: stephaniewesterhoud@scholenindekunst.nl | nikehijink@scholenindekunst.nl

Ambitie
In de afgelopen jaren hebben we mooie cultuureducatieprogramma’s voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs vormgegeven. We doen dat steeds vaker in de rol van regisseur, adviseur en bemiddelaar en werken daarbij samen met vele culturele organisaties in de stad. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk Amersfoortse jongeren structureel in aanraking te brengen met kunst en cultuur en onze kennis te delen met professionals die werken met jongeren. We doen dat zowel in de onderschoolse, als in de naschoolse tijd. Om deze ambitie te verwezenlijken én om cultuureducatie in de stad beter te organiseren en verder te versterken, gaan we in dit nieuwe schooljaar verder onder een nieuwe naam. Hierbij hoort ook een heldere profilering met een eigen logo, huisstijl en website. Later in het jaar vertellen we hier meer over.


Klik op de brochure om online te bladeren! 

(foto omslag brochure: Henry Krul)