Cursusaanbod
Fritz Kola In Café Bruis

BRUIS BIOLOGISCH

Sinds kort zijn er nieuwe merken in het assortiment van Café Bruis opgenomen. Niet alleen omdat de producten lekker zijn, maar ook omdat we ons assortiment duurzamer willen maken! Daarnaast proberen we onze producten zoveel mogelijk biologisch te verkrijgen. We introduceren ze graag bij jullie!

AMERPOORT

De zoete lekkernijen in café Bruis worden al een tijdje gemaakt door deelnemers van De Elleboog, onderdeel van de Amerpoort: mensen met een beperking die met veel liefde en aandacht heerlijke zoetigheden bakken. Appeltaart, boterkoek, brownies… mmm. Heb jij al iets geproefd?


FRITZ-kOLA

Fritz-kola is opgericht door twee jonge ondernemers die de zaken duurzaam aanpakken, bijvoorbeeld door uitsluitend duurzame ingrediënten te gebruiken en Fritz-kola te bottelen in recyclebare flessen. Ook doen ze bij voorkeur alleen zaken met familiebedrijven. Dit vanuit de overtuiging dat je daar echte relaties mee op kunt bouwen, die bijdragen aan een betere samenleving. Fritz-kola is volledig vrij van kunstmatig toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Daar blijft je kind tenminste rustig van!


San Pellegrino

Dit is een mineraalwater dat ontspringt aan de voet van de Italiaanse Alpen. De San Pellegrino Organic is 100% gecertificeerd biologisch fruit uit Italië, een vleugje biologische rietsuiker, wat natuurlijke aroma’s en bruisend drinkwater. Heerlijk na een dansles, toch?

Café Bruis is niet alleen toegankelijk voor cursisten van Scholen in de Kunst. Alle bezoekers van het Eemhuis zijn van harte welkom!