Cursusaanbod
Voorkant Amateurkunstkrant

Verenigingen presenteren zich

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw lied, expositie, compositie, concert en voorstelling. De amateurkunst-verenigingen in Amersfoort en omgeving zijn er klaar voor! Na maanden van aanpassen en toch repeteren, van plannen maken en deze weer tijdelijk parkeren, van hopen en moed houden, presenteren de verenigingen zich heel graag - om te beginnen - op papier. In de vorm van deze amateurkunstkrant: informatief én inspirerend!

Cultuur in Amersfoort en omgeving, en amateurkunst in het bijzonder, inspireert en verbindt. Amersfoort is trots op alle verenigingen, waar zó veel leden met heel veel plezier en energie muziek maken, zingen, toneelspelen en dansen.
Met actieve leden die hun schouders zetten onder creatieve en inspirerende exposities en voorstellingen. Een stedelijke regio met unieke concerten en festivals. Amateurkunst als een kloppend hart van de stad!


Amateurkunst zorgt voor verbinding

Cultuur is van wezenlijk belang voor mens en samenleving en draagt bij aan een aantrekkelijke woonomgeving. Binnen Amersfoort en in de omliggende gemeenten zijn veel organisaties en verenigingen actief op verschillende kunstterreinen. Ook in ongeorganiseerd verband besteden veel inwoners hun vrije tijd aan amateurkunst. In bandjes, samenspelgroepen of zanggroepen die zich voorbereiden op hun optreden bij bijvoorbeeld Struinen in de Tuinen.


Amateurkunstkrant: INFORMATIEf EN INSPIRerend

Platform Amateurkunst maakt het rijke aanbod aan amateurkunst zichtbaar. Deze krant geeft een overzicht de meeste verenigingen. Ben je in de afgelopen tijd in deze regio komen wonen? Heb je zin om je aan te sluiten bij één van de verenigingen? Bekijk ze dan in de krant en bezoek hun websites voor meer informatie én inspiratie.

Inwoners van Amersfoort e.o. ontvangen de krant gratis op de deurmat (afhankelijk van de sticker op je brievenbus). Ontvang je de krant niet? Blader de Amateurkunstkrant dan online door!

 

Voorkant Amateurkunstkrant