Cursusaanbod
Meisjes Met Speciale Kinderaccordeon Van Hohner

Actie: 5 lessen kinder accordeon

Voor kinderen van 5 en 6 jaar is er een compleet nieuw model accordeon ontwikkeld: de Hohner XS. Er is geen ander meerstemmig instrument waar je zo snel je eerste liedjes op leert spelen. Via deze actie kan je (klein-)kind in 5 lessen kennismaken met dit bijzondere instrument.

Bij een toetsinstrument liggen alle toonhoogtes vast, hierdoor klinken alle tonen meteen zuiver. Aan de rechterkant van een accordeon zitten toetsen die je ook wel van een piano kent. Aan de linkerkant zitten de lage tonen en een aantal knoppen met majeur- en mineurakkoorden, de zogenaamde bassen. Het nieuwe model is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen en is dus geschikt voor kleine handjes.

In een groepje van drie kinderen leert je kind in 5 lessen de eerste liedjes! De lessen duren 45 minuten. Tijdens de les is er voor ieder kind een instrument beschikbaar. Je hoeft dus zelf niets aan te schaffen. De accordeon mag alleen niet mee naar huis. Wil je je kind laten kennismaken met de kinderaccordeon? Meld het dan aan met onderstaand formulier.

 

Speciale actie

✔️ 5 lessen
✔️ 3 kinderen per groepje
✔️ 45 minuten per les
✔️ inclusief leeninstrument tijdens de les
✔️ € 30,00, je betaalt pas als de lessen zijn gepland
✔️ dag en tijd in overleg: docent stelt groepjes samen
✔️ geschikt voor iedereen van 5 en 6 jaar
✔️ mogelijk in het Eemhuis en Hoogland
✔️ docent: Petra van Drieenhuizen

 

Ja, ik geef mijn (klein-)kind op voor kinderaccordeonles