Cursusaanbod
Kunstmenu Leusden.jpg
Kunstmenu Leusden

Kunstmenu Leusden

Met ingang van schooljaar 2019-2020 verzorgt Scholen in de Kunst het Kunstmenu voor twaalf van de veertien basisscholen in Leusden.

Het kunstmenu is het programma waarin leerlingen professionele kunst beleven en ervaren. Scholen deden dat tot nu toe door deelname aan het Kunstmenu van Kunst Centraal. Met ingang van komend schooljaar kunnen de scholen in Leusden dit programma ook laten verzorgen door Scholen in de Kunst. Twaalf van de veertien basisscholen in Leusden hebben er voor gekozen samen met Scholen in de Kunst als samenwerkingspartner invulling te geven aan het Kunstmenu.

Daarnaast blijft Scholen in de Kunst met en voor alle scholen invulling geven aan het maatwerkprogramma kunst en cultuur, waarin schoolspecifieke wensen en behoeften centraal staan. Met het Kunstmenu wordt het maatwerkprogramma aangevuld met kwalitatief hoogwaardige voorstellingen en andere professionele kunstuitingen die zo veel mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van de school. Op deze manier versterken het maatwerkprogramma kunst & cultuur en het Kunstmenu elkaar nog meer en zijn de twee programma's beter op elkaar af te stemmen.

We zijn enorm dankbaar voor het vertrouwen van de Leusdense scholen en kijken er naar uit om samen met de scholen invulling te geven aan het Kunstmenu!