SCHOLEN IN DE KUNST HEADER.jpg

Word jij het Latintalent van 2018?

Het vrolijkste festival van Nederland is, samen met Scholen in de Kunst, op zoek naar dé Latinbelofte ‘La Promesa’ van 2018! Ben jij die fanatiekeling die Latin door zijn bloed heeft stromen? Wil jij individueel of met een groep tijdens Dias Latinos jouw act presenteren? Meld je dan voor 30 maart aan voor de talentenjacht La Promesa!

Op zaterdag 7 april vindt in het Eemhuis de voorronde plaats. Tijdens deze presentaties beoordeelt een professionele jury of jij de nieuwe Rolf Sanchez bent, of misschien wel de nieuwe Buena Vista Social Club.
De geselecteerde talenten gaan door naar de Masterclass op 27 mei 2018 die wordt verzorgd door één van de topartiesten van Dias Latinos. Op zaterdag 30 juni nemen de talenten het in een ‘grande finale’ tijdens Dias Latinos tegen elkaar op. De winnaar komt een dag later in het voorprogramma van de hoofdact. En mag een jaar lang de titel ‘La Promesa’ dragen!

Wil jij een fantastisch optreden en aangekondigd worden door Jörgen Raymann als 'La Promesa' de Días Latinos? Schrijf je dan vóór 30 maart 2018 in met bijgaand inschrijfformulier!


Kijk voor meer informatie en het festivalprogramma op de website van Días Latinos.