pagina 6 optie 2.jpg

Inschrijving Kunstkeien van start

Kunstkeien is een gesubisieerd cultuureducatieprogramma voor alle Amersfoortse basisscholen. Het programma omvat een breed aanbod van culturele activiteiten, waarmee een school een programma op maat kan samenstellen. Het doel is zoveel mogelijk basisschoolleerlingen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur.Scholen in de Kunst voert het programma Kunstkeien uit in opdracht van de gemeente Amersfoort. 

Het programma Kunstkeien bestaat uit drie onderdelen:

• een voorstellingsbezoek voor iedere leerling
• een partnerschap met een culturele instelling in de stad voor één bouw
• een keuzemenu met producten van verschillende Amersfoortse culturele instellingen

In de brochure Kunstkeien 2018 - 2019 vind je een uitgebreide toelichting en een overzicht van het complete aanbod. Verder organiseren we op 9 april een speciale informatiemiddag cultuureducatie over het Kunstkeienprogramma, wanneer daar voldoende belangstelling voor is. 

Brochure Kunstkeien 2018-2019


Hoe kan ik mijn school aanmelden?

Je kunt je school inschrijven voor het programma Kunstkeien 2018 - 2019 tot en met 16 april 2018, met het online inschrijfformulier. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het rooster voor Kunstkeien krijg je voor de zomervakantie van 2018 toegestuurd. 
Deelname aan Kunstkeien kost € 10,- per leerling. Scholen kunnen dit bekostigen uit het budget dat zij van het Rijk in de Prestatiebox ontvangen voor cultuureducatie.