Instrumentenmarkt (c) Henry Krul (8).jpg

Open Deurenweken: doe een proefles!

Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens de Open Deurenweken en maak je keuze! De Open Deurenweken van Scholen in de Kunst vinden plaats van 10 t/m 22 september op alle locaties van Scholen in de Kunst. Gratis toegang.

De Open Deurenweken zijn bedoeld om vrijblijvend, gratis deel te nemen of te kijken bij diverse groepscursussen, rond te kijken in de cursusruimtes en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn.

Cursuslocaties
De Open Deurenweken vinden plaats op de volgende locaties van Scholen in de Kunst: Eemhuis (Eemplein 75), ICOON (Leeghwater 1-3) in Amersfoort. En in de vestigingen in Hoogland (Sportlaan 28), Soest (Kerkplein 1) en Leusden (Eikenlaan 1).

Muziekinstrumenten
Kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, kennis willen maken met docenten of een kijkje willen nemen in een les, kunnen terecht in het Eemhuis. Bekijk het schema voor de aanwezigheid van muziekdocenten. 

datum: maandag 10 t/m zaterdag 22 september 2018
tijd: tussen 10 en 22.00 uur (overizcht per locatie staan vanaf 5 september op de website)
plaats: locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Hoogland en Leusden
prijs: gratis toegang, opgave vooraf is niet nodig