Cursusaanbod
De Passie @Peter Putters www.denozem.com-3810.jpg

Uniek ckv-programma: ‘Meet Bach & Webber’

Aankomend voorjaar kun je, met jouw ckv-leerlingen (havo/vwo), getuige zijn van een unieke voorstelling èn in gesprek gaan met de cast en crew. Voor een kleine prijs zijn jullie getuige van de voorstelling ‘De Passie’.

De voorstelling is een muzikale ontmoeting tussen de 'Matthäus Passion' van Johann Sebastian Bach en de musical 'Jesus Christ Superstar' van Andrew Lloyd Webber. (Een soort) ‘Classic meets Rock’.

uniek programma

Speciaal voor het vak ckv hebben we een uniek programma samengesteld. Tijdens het voorafgaande college - à la DWDD University - worden de leerlingen meegenomen in de wereld van de klassieke- en rockmuziek. Na de voorstelling krijgen zij een ‘Meet & Greet’ met een aantal leden van de cast en crew. Een unieke kans om dieper in te gaan op de inhoud van de voorstelling en dit te linken aan, bijvoorbeeld, het ckv onderzoek naar een creatief artistiek proces.


Wil je ook gebruik maken van deze unieke aanbieding? Houd je mail dan goed in de gaten of neem contact op met Niké Hijink. Nikehijink@scholenindekunst.nl | 0334673486.

 

Foto: De Passie, Peter Putters