stro2017-1125-IMGK2585.jpg

Nieuwe cursussen in januari

Scholen in de Kunst start het nieuwe jaar met een nieuw cursusaanbod, waarin verrassende cursussen zijn opgenomen. De korte cursussen vinden plaats op vijf locaties in Amersfoort, Leusden en Soest, dus altijd dicht in de buurt. Er zijn cursussen voor jong en oud, op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. Het nieuwe aanbod is te vinden in de kersverse brochure en op de website!

2018: het jaar om tijd te nemen voor jezelf, eindelijk te gaan dansen met je kleinzoon of je kinderen hun creatieve kanten te laten ontdekken. Voor alle artistieke voornemens kun je terecht bij Scholen in de Kunst. Vanaf januari starten er allerlei nieuwe, korte cursussen. Een nieuw aanbod om het jaar energiek of juist ontspannen te beginnen. Een aanbod om je te verdiepen in een onderwerp of gewoon gezellig met anderen aan de slag te gaan. Een greep uit het brede aanbod: Theater in de Overgang, Flamenco, Dansen met je peuter en Jongens & Meiden techniekclub. Voor veel instrumenten zijn er kennismakings- of oriëntatielessen, zoals Ontdek de harp of Ontdek de ukelele. Bekijk het nieuwe aanbod in de flyer hieronder, of ga naar de pagina cursusaanbod en gebruik de filters om jouw cursus te vinden.

 

Brochure met cursusaanbod

De nieuwe brochure is gratis af te halen bij alle locaties van Scholen in de Kunst, de vestigingen van Bibliotheek Eemland en in het Eemhuis. Moeite met het kiezen van een cursus? Kom dan langs in het Eemhuis op de vierde verdieping. Onze medewerkers bij de informatiebalie geven graag advies!