banner1.jpg

Kunst in je Bol(ster)!

Een kleurrijke tentoonstelling van 435 jonge kunstenaars van basisschool de Bolster in het Eemhuis. Kom jij ook een kijkje nemen? De expositie is te zien van 23 mei tot en met 3 juni 2018.

Het afgelopen schooljaar hebben de kinderen onder leiding van Marijke Schurink en Jacobijn Erdtsieck , kunstvakdocenten van Scholen in de Kunst, zich verdiept in een kunstenaar of kunststroming. Van Matisse tot Mondriaan: alle kinderen hebben zich op eigen wijze laten inspireren en zijn zelf creatief aan de slag gegaan. Het resultaat is een kleurrijke tentoonstelling in het Eemhuis. Kom langs op de vierde verdieping en ga helemaal uit je Bol(ster)!

Combineer je bezoek met het Open Huis!

Zaterdag 26 mei a.s. is iedereen tussen 13.00-16.00 uur welkom bij het Open Huis van Scholen in de Kunst in het Eemhuis. Er is informatie over het cursusaanbod, je kunt muziekinstrumenten uitproberen, optredens bijwonen en actief meedoen met open lessen dans, theater, beeldend en muziek. En natuurlijk ook de tentoonstelling bezoeken. Kom langs en neem je familie en vrienden mee! Gratis toegang.