Cursusaanbod
Textielcursus Marijke_4.jpg

Een schat aan cursussen in 2019

2019: het jaar om tijd te nemen voor jezelf, eindelijk te gaan dansen met je kleinzoon of je kinderen hun creatieve kanten te laten ontdekken. Voor alle artistieke voornemens biedt Scholen in de Kunst een schat aan cursussen. Mis je iets in ons aanbod? Laat het ons weten en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Houd ook vooral de juweeltjes van Kunstbrouwerij in de gaten. Die schitteren o.a. in de voorjaarsvakantie! 

Bij Scholen in de Kunst in Amersfoort, Leusden en Soest starten vanaf januari weer nieuwe workshops en cursussen! Bovendien is instroom in reeds gestarte jaarcursussen vaak ook mogelijk. 
Ga direct naar de nieuwe cursussen >
Ga direct naar de instroommogelijkheden >

ALTIJD WELKOM
Bij Scholen in de Kunst laten meer dan 100 bevlogen en deskundige docenten je de magie van kunst ervaren. Je kunt je bij ons ontwikkelen in verschillende kunstvormen en creatieve vaardigheden en technieken. Of je er nu voor kiest om ergens heel goed in te willen worden, of dat het je vooral om het plezier en de ontmoeting gaat: bij ons ben je altijd welkom!

SCHAT AAN INFORMATIE
Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, verrassende workshops, nieuw cursusaanbod of leuke weetjes? Volg ons dan op Facebook of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief (onderaan onze homepage). Als je actief wilt meedenken, geef je dan op voor ons klantenpanel

JUWELEN VAN DE KUNSTBROUWERIJ
Kunstbrouwerij, een initiatief van Scholen in de Kunst, zoekt verbinding met nieuwe doelgroepen door middel van laagdrempelige activiteiten en events. Ook in 2019 organiseert Kunstbrouwerij weer kunstmiddagen, zangzondagen en vakantieaanbod. Van Minecraft tot musical. Van lego tot hiphop. Kunstbrouwerij staat open voor initiatieven vanuit kunstminnend Amersfoort. Heb je zelf een briljant idee voor een optreden, workshop, concert of event? Stuur ons je plan en wie weet wordt jouw idee werkelijkheid.
Houd het actuele aanbod in de gaten op: www.kunstbrouwerij.nl