foto Nostalgia.jpg

Dansvoorstellingen in ICOONtheater

In het weekend van 14 en 15 april en 21 en 22 april a.s. staat ICOONtheater helemaal in het teken van dans. Iedere twee jaar verrast Scholen in de Kunst met één of meerdere grote dansproducties waaraan het merendeel van de cursisten deelneemt. Dit jaar presenteren de dansers de voorstellingen Terug naar Toen en Het land Nostalgia.

Alle dansstijlen waarin lessen worden gegeven, worden in deze voorstellingen gebruikt. Vaak wordt een thema gezocht dat als rode draad door de bonte verscheidenheid aan dansen heen loopt. Bijzondere muziek en verzorgde aankleding zijn al jaren kenmerken voor deze voorstellingen. Er zijn voor dit jaar twee voorstellingen voorbereid: Terug naar Toen en Het land Nostalgia.


Dansvoorstelling Terug naar Toen

Danscursisten van verschillende groepen en leeftijden hebben een indrukwekkende voorstelling gemaakt: Terug naar Toen. Een dansvoorstelling, waarbij het publiek terug wordt meegenomen in de tijd. Beleef het verleden en duik in herinneringen van toen en nu… Bij deze productie kom je ogen en oren tekort! De voorstelling wordt drie keer opgevoerd: zaterdag 14 april om 13.30 en 19.00 uur, zondag 15 april om 13.30 uur.

Dansvoorstelling Het land Nostalgia

Danscursisten van alle leeftijden dansen in deze betoverende voorstelling. Zij heten het publiek van harte welkom in het land Nostalgia. Met verschillende dansvormen leiden dansgidsen de bezoekers rond in een land vol diversiteit, herinneringen en nostalgie. Ga je mee op reis? De voorstelling wordt drie keer gespeeld: zaterdag 21 april, om 13.30 en 19.00 uur, zondag 22 april om 13.30 uur.


Kaartverkoop

Datum: 14 en 15 april en 21 en 22 april 2018
Locatie: ICOONtheater, Leeghwater 1-3 (naast NS-station Vathorst)
Prijs: € 11,00 volwassenen; € 8,00 kinderen t/m 12 jaar
Kaartverkoop: online via de website van ICOONtheater en een uur voor aanvang aan de kassa van het theater