Cursusaanbod
School voor Talent - SidK 2018 (c) Henry Krul (58).jpg

Project ARCT voor talentontwikkeling

Dinsdag 21 november jl was de kick-off van het nieuwe project ARCT: Amersfoort, Regio & Creatief Talent. Een twee jaar durend project waarbij het doel is een helder beeld te krijgen over talentontwikkeling in Amersfoort en de regio en wat er op de langere termijn nodig is om (bestaande) voorzieningen te versterken en leemten in te vullen. Uiteindelijk doel is een gezonde talentontwikkelingsketen, die op duurzame wijze functioneert.

Met het project ARCT hopen de regionale, culturele partners een aantal stimulansen te geven en projecten op te starten om talentontwikkeling verder te brengen en talenten te helpen. Mocht jij als culturele instelling of als talent een idee hebben, horen wij dit graag. Begin januari wordt een e-mailadres bekend gemaakt, waar ideeën naartoe gestuurd kunnen worden.

Het project ARCT wordt gedragen door verschillende partners in de regio, waaronder Theater  De Lieve Vrouw, Poppodium Fluor, Kunstenhuis de Bilt/Zeist, Kunsthal KAdE, De Nieuwe Erven, Scholen in de Kunst en de Gemeente Amersfoort.

Lees het hele verslag van de bijeenkomst >