_DSC3238-Edit.jpg

Terugblik op het theaterfestival

Van 7 t/m 18 juni vond ons jaarlijkse theaterfestival plaats. Onze kinder- en jongerengroepen Toneel en Musical toonden hun talent in 21 voorstellingen. En zoals altijd was het een feestje. We zijn onze docenten dankbaar voor hun tomeloze inzet. Er waren prachtige voorstellingen, er werd gezongen en geacteerd vanuit de tenen en er stonden fraaie decors. Ook de belichting en bijbehorende sound was perfect geregeld met dank aan ICOONtheater. 

En goed om hier nog even te noemen: onze theaterdocent Simone van den Berg gaat Scholen in de Kunst verlaten. Om stil te staan bij haar naderend afscheid zette haar groep haar vast in het zonnetje! 'Een Medea' was haar laatste voorstelling voor Scholen in de Kunst.

Foto's bekijken?

Van alle voorstellingen zijn foto's gemaakt, die je kunt bekijken op onze Google+-pagina. Hierna vind je directe links naar de albums per voorstellingsdag. Veel plezier met het bekijken!

Woensdag 7 juni 2017, Superkids

Vrijdag 9 juni 2017, Tussen hemel en aarde...godenharten & Ratatataaaa

Zaterdag 10 juni 2017, Survi-vallen & De verjaardag van de prinses, Williams Droom & De dieren van dr. D, Deadline & Act

Zondag 11 juni 2017, Furiozado & Lady Lala's verzamelzucht, Grimmfactor & Stel je eens voor..., Nablijven & Verboden toegang

Vrijdag 16 juni 2017, Othello, Een Medea

Zondag 18 juni 2017, De wereld van Blauw & Het vertrek van de mier, Slot Statuastein Resort & App me even