Jacobijn Erdtsieck_docent Beeldend.jpg

Open Deurenweken: gratis proeflessen!

Tijdens de Open Deurenweken kan iedereen vrijblijvend deelnemen aan de diverse cursussen, rondkijken in de cursusruimtes en sfeer proeven. Het is bedoeld als oriëntatie op het veelzijdige aanbod en om makkelijker tot een keuze te komen. Er is alle gelegenheid om de nodige informatie in te winnen. Dat kan ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn.

Ons cursusaanbod is gevarieerd

We bieden cursussen aan in de disciplines Beeldend, Dans, Muziek, Theater en Schrijven. De ruim tachtig professionele docenten van Scholen in de Kunst variëren in specialiteit, lesaanpak en leeftijd. Er is altijd een docent die aansluit bij de specifieke wensen van de cursist. En dat geldt ook voor de verschillende niveaus en lesvormen; beginner of gevorderd, individueel of in groepsverband... voor iedereen is er een geschikte les!


Instrumentenmarkt

Voor kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, diverse instrumenten willen uitproberen of kennis willen maken met verschillende docenten, organiseren we een instrumentenmarkt op zondag 10 september a.s. in het Eemhuis. Iedereen kan tussen 13.30 en 16.00 uur binnenlopen! De instrumentenmarkt is onderdeel van het UITweekend, hét weekend waarin alle Amersfoortse culturele instellingen hun deuren gratis open zetten.
Kun je niet komen op 10 september? Geen probleem. Tijdens de Open Deurenweken is er ook genoeg gelegenheid om vragen over muziekles te stellen. Soms kun je een les bijwonen, als de docent en leerling akkoord zijn. Wil je dat, overleg dan even met de gastvrouw of -heer ter plaatse. Je kunt ook gelijk een afspraak maken voor een gratis proefles.
In het schema vind je voor welke instrumenten op welke dag & locatie les wordt gegeven.

Waar kan ik proeflessen volgen?

De Open Deurenweken vinden plaats op alle locaties van Scholen in de Kunst. Wat je op welke locatie kunt doen, vind je onderaan deze pagina! Klik op de locatie van je keuze en download het schema. De Open Deurenweken zijn van maandag 4 t/m zaterdag 16 september 2017 en je kunt bij alle groepslessen gewoon binnenlopen en meedoen. Aanmelden is dus niet nodig!