Kunstbrouwerij - plug, play, produce (c) Henry Krul (10).JPG

HERFST, HEERLIJK & (EEM)HUIS!


Kinderen en jongeren kunnen in de herfstvakantie op dinsdag 17 en woensdag 18 oktober diverse workshops volgen bij Kunstbrouwerij in het Eemhuis. Lees hier wat er te doen is!

Van Formule 1 tot Fashion...

In samenwerking met het designatelier van Kringloop Amersfoort gaan modekids aan de gang met het pimpen van kleding onder de titel FASHION, FUN & FUDGE. Blaas kleding nieuw leven in en zorg voor een spetterende kledingkast! Of wat te denken van het maken van animaties van de spectaculaire crash van Max Verstappen? Het kan in de workshop FORMULE1, FRAMES & FRIS, waar kinderen met iPads filmpjes maken van crashes en moves van deze bekende coureur.

Samen met Flint Theater gaan kinderen aan de slag met een eigen dans- of theatervoorstelling of maken ze een kleurrijk street art-kunstwerk van de Vier Jaargetijden. Hoe cool is dat?
In VLOER OP, VERHAAL & VLAAI krijgen de jonge deelnemers een (spel)opdracht, waarop ze samen met andere spelers onvoorbereid een verhaal improviseren. Het is altijd spannend hoe het afloopt! In PLUG, PLAY & PRODUCE produceren technische kids hun eigen muziek. Er is zowel een workshop voor beginners als gevorderden.

Voor tieners die meer willen is er de Theaterweek. Onder de hoede van Mike Nijstad en Thjum Arts gaan ze een week lang aan de slag. En uiteraard eindigen ze met een spetterende voorstelling!
Volwassenen kunnen deelnemen aan het trendy handlettering. Geef je op en ontdek hoe je zelf hippe letters kunt maken!
Kijk voor het volledige overzicht en kaartverkoop op www.kunstbrouwerij.nl.