Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Mogelijkheden

Op dit moment is er geen aanbod voor deze cursus. Wil je de eerstvolgende startmogelijkheid weten? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@scholenindekunst.nl.

Samenspel in Soest

Scholen in de Kunst biedt ook samenspel aan bij de Bachschool in Soest. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. Meer informatie over deze orkesten vind je op de de website van de Bachschool. Daar kun je je ook inschrijven.

Bach Start Orkest (6-99 jaar)

Het Bach Start Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 6 tot 99 jaar die wil samenspelen! Het is voor beginnende spelers. Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Start Orkest repeteert op vrijdag van 16.15 tot 17.15 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 15 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, hoe oud je ook bent, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van de Bachschool.

Bach Jeugd Orkest (9-21 jaar)

Het Bach Jeugd Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 9 tot 21 jaar die wil samenspelen! Het is voor ervaren en niet ervaren spelers. Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Jeugd Orkest repeteert op vrijdag van 17.15 tot 18.15 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 30 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van de Bachschool.

Bach Volwassenen Orkest (16-99 jaar)

Het Bach Volwassenen Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 16 tot 99 jaar die willen samenspelen! Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Volwassenen Orkest repeteert op vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 20 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van de Bachschool.


JTIS  Jong Talent In Samenspel (7-12 jaar)

JTIS is een gitaarensemble voor de jongste gitaristen die één of twee jaar les hebben. Zo kun je de noten en ritmes die je in de les hebt geleerd meteen toepassen in het samenspel. Daarnaast ervaar je hoe leuk het is om samen muziek te maken. Je ontmoet nieuwe gitaarvriendjes en vriendinnetjes en samen maken we er een leuke repetitie van. Je gaat twee of drie keer per jaar optreden en beleeft zo de magie van het podium. Het ensemble repeteert op donderdag van 18.45 tot 19.15 uur in de J.S. Bachschool en staat onder leiding van Daan van der Vliet.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van de Bachschool.


Soester Gitaar Ensemble (11 – 100 jaar)

Het Soester gitaar ensemble is een ensemble voor kinderen vanaf groep 8/brugklas. Het niveau is divers en loopt van enige maanden gitaarles tot bijna 10 jaar les. Iedere partij wordt op maat gemaakt en er is voor ieder niveau een uitdaging. Belangrijkste doelen van dit ensemble zijn het plezier in het leren samenspelen en de ervaring om samen muziek te maken. Leeftijd in dit ensemble is niet van belang. Er is zeker ook plaats voor volwassenen die jong van hart zijn. Het Soester Gitaar Ensemble repeteert iedere donderdag van 19.45 u tot 20.45 u in de J.S. Bachschool en staat onder leiding van Daan van der Vliet.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van de Bachschool.

Onze docenten

Toon meer docenten