Log in

Mogelijkheden

Docent
Locaties

Je kunt je lesduur verlengen bij inschrijving, Per 5 min is dat € 153,- of € 184,- op jaarbasis.

Samenspel in Soest

Scholen in de Kunst biedt ook samenspel aan bij de Bachschool in Soest. Hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn. Meer informatie over deze orkesten vind je op de de website van de Bachschool. Daar kun je je ook inschrijven.

Bach Start Orkest (6-99 jaar)

Het Bach Start Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 6 tot 99 jaar die wil samenspelen! Het is voor beginnende spelers. Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Start Orkest repeteert op vrijdag van 16.15 tot 17.15 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 15 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, hoe oud je ook bent, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van het Bach Start Orkest.

Bach Jeugd Orkest (9-21 jaar)

Het Bach Jeugd Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 9 tot 21 jaar die wil samenspelen! Het is voor ervaren en niet ervaren spelers. Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Jeugd Orkest repeteert op vrijdag van 17.15 tot 18.15 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 30 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van het Bach Jeugd Orkest.

Bach Volwassenen Orkest (16-99 jaar)

Het Bach Volwassenen Orkest is een uniek orkest voor iedereen van 16 tot 99 jaar die willen samenspelen! Iedere leerling krijgt een partij die bij zijn of haar niveau past. Het Bach Volwassenen Orkest repeteert op vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur in de J.S. Bachschool. Hierin spelen ongeveer 20 leerlingen elke week samen. Een paar keer per jaar geeft het orkest een concert. Welk instrument je ook bespeelt, het maakt niet uit; iedereen mag meedoen! Het orkest staat onder leiding van Irma Vos.

Wil je een keer meedoen of je inschrijven? Ga dan naar de website van het Bach Volwassenen Orkest.


Onze docenten

Toon meer docenten