Log in

Op zoek naar een cursus?

Gebruik dan de cursuszoeker.

Zoek je cursus

Mogelijkheden

Kunstwerkplaats, jongerenBen jij graag met je handen bezig, heb je fantasie en wil je meer dan alleen tekenen of schilderen? De Kunstwerkplaats is een plek waar je het hele schooljaar werkt aan verschillende projecten. Het jaar is verdeeld in 5 blokken van 7 weken. In elke blok werk je met een ander idee en een andere techniek. Je maakt hier veel ‘ruimtelijk’ werk (dus niet alleen op papier). Elk blok wordt door een specialist gegeven en je komt dus ook steeds een andere docent tegen. Superinspirerend dus.

In elk blok beginnen we met een idee of een thema en de bedoeling is dat jij daar mee aan de haal gaat. Hoe eigenwijzer, hoe beter. Meestal werk je zelf aan een eigen kunstwerk maar er zijn ook blokken waarin je samen met anderen één kunstwerk maakt.

Wil je met een bepaalde techniek of aan een eigen idee werken, dan kun je dat met de docent bespreken.

Het programma is ieder jaar anders en wordt binnenkort hier gepresenteerd.

Materiaal

In onze mooie lokalen hebben we alles wat je nodig hebt. En we zorgen er voor dat het gezellig is en dat je samen leert en lol hebt.

Docenten

Deze cursus wordt aan meerdere groepen aangeboden en elke groep heeft een vaste docent, die eigen accenten aanbrengt in de lessen. Meer informatie over deze docenten vind je onderaan deze pagina.Onze docenten

Toon meer docenten