Cursusaanbod
stro2017-0317-IMGP7837.jpg
wij tokkelen op snaren!

Basgitaar spelen

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER BASGITAAR SPELEN IN AMERSFOORT

Wil je basgitaar leren spelen en ben je op zoek naar een dynamische muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze basgitaarleraren. Je kunt basgitaar leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde basgitaarleerlingen. Bekijk hier ons aanbod basgitaarles. Op deze pagina kan je met filters de basgitaarles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan.

Ga naar het cursusaanbod basgitaarles

BASGITAARLES VOOR BEGINNERS

Heb jij nog nooit basgitaar gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een basgitaarles bij René Dissel of lees meer over onze bandprojecten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Ook hebben we voor de beginnende basgitarist een lijst gemaakt met alles wat je nodig hebt om je basgitaarles te starten. Met deze lijst kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

BasGITAARLES VOOR KINDEREN

Uiteraard bieden wij ook basgitaarles voor kinderen aan. Vanaf ongeveer zeven jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met basgitaar spelen, mede afhankelijk van hun postuur. Voor jonge kinderen zijn er ook zogenaamde short-scale basgitaren te koop, die een kortere hals hebben.

Ben je benieuwd naar wat een goede basgitaar is voor jouw kind? Lees dan de gitaarkeuzehulp.

Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel. De basgitaar is vooral populair onder adolescenten en daar zijn een aantal goede redenen voor:

● de basistechnieken krijg je redelijk snel onder de knie, je kunt al snel meespelen met een popnummer;
● de basgitaar is het cement in de band, samen met de drums: jullie bepalen het ritme;
● door basgitaar te spelen leer je ook veel over het arrangeren van nummers;
● als basgitarist kun je meespelen in een band;
● basgitaar spelen is supercool.

BASGITAARLES VOOR GEVORDERDEN

Speel jij al jaren basgitaar en ben je op zoek naar basgitaarles in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde basgitaristen. Onze basgitaarlessen worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan leren!

Heb je vragen over basgitaarles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

DIRECT NAAR

Alles wat je moet weten over basgitaarles bij ons.
Veel gestelde vragen over basgitaarles.
Waar kan ik basgitaar leren spelen?

Gecertificeerde organisatie
      

Basgitaar spelen cursussen