Cursusaanbod
stro2017-0317-IMGP7837.jpg
wij tokkelen op snaren!

Gitaar spelen

Alles wat je moet weten over gitaar spelen in Amersfoort

Wil je gitaar leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze gitaarleraren. Je kunt gitaar leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken met de gitaar door een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde gitaarleerlingen. Bekijk hier ons aanbod in gitaarles. Op deze pagina kun je met filters de gitaarles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod gitaarles

Gitaarles voor beginners

Heb jij nog nooit gitaar gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een gitaarles bij Susana Opanski of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en uiteindelijk veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Gitaarles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook gitaarles speciaal voor kinderen aan. Vanaf zes jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met gitaar spelen. Door dagelijks even te oefenen leren kinderen snel. Ook helpt positieve aandacht van de ouders hierbij. De gitaar is het populairste instrument onder kinderen en daar zijn enkele goede redenen voor:

● de gitaar is (met een goede hoes) makkelijk mee te nemen naar de les;
● de gitaar is één van de goedkoopste instrumenten;
● het is een sociaal instrument, waarbij je ook kan leren zingen;
● met een gitaar kun je zowel in een orkest als in een bandje spelen;
● gitaar spelen is erg leuk om te doen.

Ben je benieuwd naar wat een goede gitaar is voor jouw kind? Lees dan de gitaarkeuzehulp.

Gitaarles voor gevorderden

Speel jij al jaren gitaar, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde gitaristen. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over gitaarles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over gitaarles bij ons
Veel gestelde vragen over gitaarles
Waar kan ik gitaar leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

Gitaar spelen cursussen