Cursusaanbod
Intouchables_foto Rombout Stegink.JPG
wij spelen met toetsen

Piano spelen

Alles wat je moet weten over piano spelen in Amersfoort

Wil je piano leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze pianoleraren. Je kunt piano leren spelen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken middels een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde pianoleerlingen. Bekijk hier ons aanbod pianoles. Op deze pagina kan je met filters de pianoles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod pianoles

pianoles voor beginners

Heb jij nog nooit piano gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een pianoles bij Frits Kroese of leer meer over samenspel en orkesten. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

pianoles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook pianoles speciaal voor kinderen aan. Je kunt beginnen als je ongeveer zes jaar bent. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel.

Waarom zou je piano kiezen?
● piano is een zeer veelzijdig instrument; van klassiek tot pop, van jazz tot barok;
● er is onuitputtelijk veel literatuur voor de piano als solo-instrument geschreven;
● je kunt – net als bij b.v. gitaar – piano spelen én zingen tegelijkertijd; veel singer song writers spelen piano;
● wat je ook speelt, het klinkt al snel goed (als je piano goed is gestemd J);
● de piano is het meest gebruikte begeleidingsinstrument van o.a. viool en dwarsfluit.

Een piano is een duur instrument. Gelukkig zijn er veel pianowinkels die instrumenten verhuren. Kijk bijvoorbeeld op de website van CF pianoservice in Amersfoort, waar je een piano kunt huren.

 

pianoles voor gevorderden

Speel jij al jaren piano, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde pianisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over pianoles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over pianoles bij ons
Veel gestelde vragen over pianoles
Waar kan ik piano leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

Piano spelen cursussen