Cursusaanbod
stro2017-0316-IMGP7737.jpg
Wij hanteren de strijkstok!

Viool spelen

Alles wat je moet weten over viool spelen in Amersfoort

Wil je viool leren spelen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze professionele vioolleraren. Je kunt vioolles krijgen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken met een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde vioolleerlingen. Bekijk hier ons aanbod vioolles. Op deze pagina kan je met filters de vioolles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod vioolles

Vioolles voor beginners

Heb jij nog nooit viool gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een vioolles van lerares Mariana Hutchinson en leerling Renske. Of laat je inspireren door professioneel violiste Janine Jansen. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Daarvoor hebben wij een oplossing.

Vioolles voor kinderen 

Uiteraard bieden wij ook vioolles speciaal voor kinderen aan. Het voordeel van een strijkinstrument als de viool is dat kinderen het al vanaf zeer jonge leeftijd kunnen leren. Er zijn zelfs violisten die op drie- of tweejarige leeftijd zijn begonnen.

Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met viool spelen. Op deze leeftijd kunnen kinderen vaak goed luisteren en nadoen. Door het luisteren naar klanken en het naspelen daarvan leren kinderen vaak snel omgaan met de viool. Positieve aandacht van de ouders en het dagelijks oefenen helpen ook mee in het leerproces.  

Vioolles voor gevorderden

Heb jij al ervaring met de viool, maar je bent nu op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde violisten. De lessen voor gevorderden worden gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over vioolles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over vioolles bij ons
Veel gestelde vragen over vioolles
Waar kan ik viool leren spelen?  

Gecertificeerde organisatie
     

 

Viool spelen cursussen