SidK - Theaterfestival vr 9 juni 2017 (c) Henry Krul (30).JPG

School voor Talent

De School voor Talent van Scholen in de Kunst is in 2012 ontstaan vanuit een behoefte om de talentvoorziening voor muziekonderwijs te verbeteren. Als snel is daar de discipline dans aan toegevoegd en sinds 2016 is er ook een programma voor theater. We zijn trots dat Herman van Veen sinds 2015 beschermheer is van de School voor Talent. 

Wat is het doel van de School voor Talent?

Met de talentklassen willen we getalenteerde cursisten een plek geven. Voorwaarde is dat je de ambitie en inzet hebt om jouw talent te ontwikkelen. Je ontmoet gelijkgestemden die, net als jij, zich extra willen inzetten om hun talent te ontplooien. Zo stimuleer je elkaar en natuurlijk leer je van elkaar! Wil je meer weten over het programma? Bekijk hier de brochure, of haal een exemplaar op de vierde verdieping in het Eemhuis.
Op dit moment bieden we talentklassen aan voor muziek, dans en theater. In het seizoen 2017 - 2018 onderzoeken we de mogelijkheid om ook popmuziek en beeldende kunst toe te voegen aan de School voor Talent. 

Wat vragen we van jou?

Als je kiest voor de School voor Talent, verwachten we ook dat je er alle lesdagen bent. Daarnaast kan het nodig zijn extra lessen of repetities bij te wonen of bezoeken we een voorstelling. Soms is dat lastig, als je ook nog sport of een andere hobby beoefent. Maar wil je de School voor Talent volgen, dan moet dit ook echt je hoogste prioriteit zijn.

Audities voor Dans en Theater

Wil je komend seizoen nog meedoen met de School voor Talent? Dat kan. Voor de discipline theater is er nog een auditie op zaterdag 30 september. Die voor muziek en dans zijn inmiddels geweest.
Aanmelden voor auditie theater.