Cursusaanbod
Bandnight @ Fluor 2018 (c) Henry Krul (14).jpg
Wij verheffen onze stem

Leren zingen

Alles wat je moet weten over leren zingen in Amersfoort

Wil je leren zingen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze zangleraren. Je kunt leren zingen in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken met zangles door een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde zangleerlingen.  Bekijk hier ons aanbod zangles klassiek of zangles pop. Op deze pagina kun je met filters de zangles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod zangles klassiek

Ga naar het cursusaanbod zangles pop

zangles voor beginners

Zing jij alleen in de douche en heb je nog nooit zangles gehad? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een zangles pop bij Marjan Tolboom of een zangles klassiek bij Hilde van Kuijeren. Of lees over de vele koren die we hebben. Hopelijk helpt deze pagina je met het maken van een goede start en uiteindelijk veel plezier te hebben tijdens je eerste lessen.

Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

zangles voor kinderen 

Uiteraard kunnen kinderen bij Scholen in de Kunst terecht voor (individuele) zangles. Je kunt met klassieke zangles beginnen als je ongeveer tien jaar bent. In de les wordt aandacht besteed aan stemgebruik, een goede houding en de juiste ademhalingstechniek. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel.
Samen zingen is natuurlijk nog leuker! Daarom kunnen alle jonge cursisten gratis deelnemen aan het kinderkoor Bubbels (6-12 jaar) of jongerenkoor Bruis (12-20 jaar). Hier vind je meer informatie >.

Waarom zou je voor zangles kiezen?
● van zingen word je blij;
● samen zingen is een sociale activiteit en bovendien erg gezellig;
● zingen kan je helpen bij b.v. faalangst;
● zingen kan altijd en overal;
● zingen kun je alleen doen (solozang) of met anderen (koorzang);
● je stem heb je altijd bij je; je hoeft geen duur instrument aan te schaffen;
● je eigen stem is uniek, niemand klinkt hetzelfde; tijdens de les ontdek je je mogelijkheden;
● je kunt bekende muziek zingen, maar ook eigen teksten schrijven en zingen.

zangles voor gevorderden

Zing jij al jaren, maar ben je op zoek naar les in Amersfoort, Leusden of Soest? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderde zangers. Iedere les voor gevorderden wordt gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over zangles, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ-sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over zangles bij ons
Veel gestelde vragen over zangles
Waar kan ik leren zingen?

Gecertificeerde organisatie