Cursusaanbod
Tekenen en schilderen jongeren_banner pijlerpagina

Kortingsregeling 2019-2020

Scholen in de Kunst biedt COMBINATIEkorting bij afname van meerdere jaarcursussen

Scholen in de Kunst biedt m.i.v. cursusjaar 2019-2020 een combinatiekorting bij afname van meerdere jaarcursussen voor cursisten tot 21 jaar. De huidige gezinskorting komt hiermee te vervallen. De combinatiekorting geldt als meerdere gezinsleden uit één gezin betaalde jaarcursussen volgen, of als één persoon meer dan één betaalde jaarcursus
volgt. Voor de cursus(sen) van cursisten tot 21 jaar krijg je dan een korting van 10%. De regeling is van toepassing op iedere tweede en volgende jaarcursus waarbij de korting van toepassing is op de goedkoopste cursus. 

Bovengenoemde korting geldt alleen voor particulieren. De korting geldt niet voor verenigingen, stichtingen of fondsen e.d. Daar waar gezinnen al een vorm van korting ontvangen - bijvoorbeeld een bijdrage uit het Jeugdfonds Cultuur of Hanneke Delis Fonds - geldt bovengenoemde korting niet. Deze korting ontvang je automatisch aan het eind van het schooljaar op basis van gegevens in onze administratie. Je hoeft deze korting niet afzonderlijk aan te vragen.

Zie ook Algemene Voorwaarden 2019-2020 voor Hanneke Delis Fonds en Jeugdfonds Cultuur.

NB: deze korting is niet van toepassing op activiteiten van Kunstbrouwerij.