Cursusaanbod
Bandnight @ Fluor 2018 (C) Henry Krul (24)

POPBAND, 12 - 18 JAAR

Als je een instrument speelt en graag popmuziek maakt, dan wil je natuurlijk wel eens in een heuse band spelen. Dat kan bij Scholen in de Kunst. De verschillende bands worden samengesteld en begeleid door een bandcoach.

In een band leer je samenspelen en naar elkaar luisteren. Samen met de bandcoach zoeken jullie een repertoire uit, wat bij de band past. Als jullie band al wat langer samenspeelt, leer je ook samen een nummer schrijven. Kortom, een leuke cursus waar je veel leert en plezier krijgt in het samenspelen!

Tijdens het cursusjaar sta je een aantal keer op een podium. Denk hierbij aan KAdECafé of Café Miles in Amersfoort of Fort33 in Leusden.

 

Inschrijven
Deze cursus start twee keer per jaar, maar er is natuurlijk maar beperkt plek en dan ook nog eens voor een beperkt aantal instrumenten. Stuur daarom eerst een e-mail naar onze cursistenadministratie en vermeld met welk instrument je in een band wil spelen. Samen met de bandcoach bekijken we welke mogelijkheden er zijn. We doen ons best om voor jou een goede plek te vinden, maar het kan zijn dat je tijdelijk opeen wachtlijst komt.

NB Ook als je geen les volgt bij Scholen in de Kunst, kun je je aanmelden voor onze bands.


Waar en wanneer zijn de lessen?

Dag & tijd: maandag en vrijdag, tijd in overleg met de docent
Startdatum: 3 februari 2020 en 7 februari 2020
Aantal lessen: 15
Docent:  Sander Hop/Jeroen Becx 
Locatie: Eemhuis

Geef je kind hier op