Cursusaanbod
Popband Kinderen2 HK

POPBAND, 10 - 12 JAAR

Om in een echte band te spelen hoef je niet te wachten tot je 18 bent. Dit is de mogelijkheid om lekker (hard) samen te spelen! Let op: er is beperkt plek!

In de popband werken tieners samen met een bandcoach van Scholen in de Kunst toe naar een echt optreden. Zo kan je laten zien wat je in korte tijd al kunt met elkaar! Spetter voor een volle zaal met familie en vrienden!

De focus ligt op leren samen spelen en op plezier hebben tijdens het spelen. Natuurlijk werk je ook aan je performance. Je leert hoe je samen zo goed mogelijk op een podium staat.

Voor een band zijn er specifieke instrumenten nodig, want een band met alleen gitaar is natuurlijk geen band. De bandcoach overlegt samen met je wat de beste plek voor jou is.

Inschrijven
Deze cursus start twee keer per jaar, maar er is natuurlijk maar beperkt plek en dan ook nog eens voor een beperkt aantal instrumenten. Stuur daarom eerst een e-mail naar onze cursistenadministratie en vermeld met welk instrument je in een band wil spelen. Samen met de bandcoach bekijken we welke mogelijkheden er zijn. We doen ons best om voor jou een goede plek te vinden, maar het kan zijn dat je tijdelijk opeen wachtlijst komt.

NB Ook als je geen les volgt bij Scholen in de Kunst, kun je je aanmelden voor onze bands.


Waar en wanneer zijn de lessen?

Dag & tijd: vrijdag, 17.20 - 18.20 uur
Startdatum: 7 februari 2020
Aantal lessen: 10
Docent: Jeroen Becx
Locatie: Eemhuis/ICOON

Geef je kind hier op