Cursusaanbod
Doorloop Urban Dance Event (C) Henry Krul (8)

U18 Dansgroep Liendert-Rustenburg

Woon jij in Liendert-Rustenburg en ben je gek op dansen? Dan is dit je kans! Het huis van Bartels start in februari met een nieuwe dansgroep, waar je via KidsmArt gratis aan mee kan doen. Je krijgt les van een gediplomeerde docent en leert moderne dansstijlen zoals streetdance en hiphop en werkt toe naar een echte voorstelling in het kader van 75 jaar vrijheid.

 

Initiatiefnemer Stichting Het Huis van Bartels

Stichting Het Huis van Bartels is een burgerinitiatief dat zich inzet voor een betere leefbaarheid in de wijk Liendert en Rustenburg. Het Huis organiseert activiteiten en evenementen op cultureel gebied, die de verbinding en ontmoeting tussen wijkbewoners, jong en oud, stimuleren. Het opzetten van een moderne dansgroep voor kinderen van 8 tot 18 jaar is daar onderdeel van. Het Huis van Bartels hoopt kinderen zo de kans te bieden om hun talenten te ontwikkelen.

De nieuwe dansgroep gaat aan een dansprogramma werken dat zal worden uitgevoerd op het evenement 75 jaar Vrijheid Amersfoort in Liendert op 5 mei 2020. Één van de stukken die de dansgroep zal instuderen en uitvoeren is een eigen dansinterpretatie op het lied "Freedom" van Pharrell Williams.


Waar en Wanneer zijn de lessen?

Dag & tijd: woensdag, 16.00 - 17.30 uur, wekelijks
Startdatum: 4 maart 2020
Aantal lessen: 15
Docent: Sandra van Erk (Het Huis van Bartels)
Locatie: Het Huis van Bartels, locatie Pro33 College aan de Wiekslag 50 te Amersfoort.

Geef je kind hier op