Cursusaanbod
SidK - Talentklas 2017 (c) Henry Krul (11).JPG
wij ontwikkelen ons talent

School voor Talent

Heb jij talent en ambitie en zoek je meer uitdaging op het gebied van muziekles, dansles, theaterles of beeldende kunst? Dan ben je bij Scholen in de Kunst aan het juiste adres. Bij onze School voor Talent volgen jonge, getalenteerde musici, dansers, toneelspelers en kunstenaars een jaar lang een bijzonder programma, vol uitdaging en professionele optredens. Zo kun je onderzoeken of een carrière in de muziek, dans, theater of beeldende kunst voor je is weggelegd en bereid je je vast voor op een eventuele vooropleiding of het doen van een auditie.

De School voor Talent van Scholen in de Kunst is in 2012 ontstaan vanuit een behoefte om de talentvoorziening voor muziekonderwijs te verbeteren. Als snel is daar de discipline dans aan toegevoegd, in 2016 volgde de discipline theater, in 2018 beeldende kunst en in 2019 popmuziek. We hebben nu voor alle disciplines een talentklas. We zijn trots dat Herman van Veen sinds 2015 beschermheer is van de School voor Talent. 


WAT IS HET DOEL VAN DE SCHOOL VOOR TALENT?

Met de talentklassen willen we getalenteerde cursisten een plek geven. Voorwaarde is dat je de ambitie en inzet hebt om jouw talent te ontwikkelen. Je ontmoet gelijkgestemden die, net als jij, zich extra willen inzetten om hun talent te ontplooien. Zo stimuleer je elkaar en natuurlijk leer je van elkaar! 


WAT VRAGEN WE VAN JOU?

Als je kiest voor de School voor Talent, verwachten we ook dat je er alle lesdagen bent. Daarnaast kan het nodig zijn extra lessen of repetities bij te wonen of bezoeken we een voorstelling. Soms is dat lastig, als je ook nog sport of een andere hobby beoefent. Maar wil je de School voor Talent volgen, dan moet dit ook echt je hoogste prioriteit zijn.


AUDITIES 

Wil je komend seizoen meedoen met de School voor Talent? Houd dan de website in de gaten. We organiseren audities voor deelname!

School voor Talent cursussen