SidK - Theaterfestival vr 9 juni 2017 (c) Henry Krul (30).JPG

School voor Talent

De School voor Talent van Scholen in de Kunst is in 2012 ontstaan vanuit een behoefte om de talentvoorziening voor muziekonderwijs te verbeteren. Als snel is daar de discipline dans aan toegevoegd en sinds 2016 is er ook een programma voor theater. We zijn trots dat Herman van Veen sinds 2015 beschermheer is van de School voor Talent. 

Wat is het doel van de School voor Talent?

Met de talentklassen willen we getalenteerde cursisten een plek geven. Voorwaarde is dat je de ambitie en inzet hebt om jouw talent te ontwikkelen. Je ontmoet gelijkgestemden die, net als jij, zich extra willen inzetten om hun talent te ontplooien. Zo stimuleer je elkaar en natuurlijk leer je van elkaar! In het seizoen 2018 - 2019 bieden we talentklassen aan voor muziek, dans, theater en beeldende kunst.

Wat vragen we van jou?

Als je kiest voor de School voor Talent, verwachten we ook dat je er alle lesdagen bent. Daarnaast kan het nodig zijn extra lessen of repetities bij te wonen of bezoeken we een voorstelling. Soms is dat lastig, als je ook nog sport of een andere hobby beoefent. Maar wil je de School voor Talent volgen, dan moet dit ook echt je hoogste prioriteit zijn.

Audities voor Dans en Theater

Wil je komend seizoen meedoen met de School voor Talent? Houd dan de website in de gaten. We organiseren audities voor deelname!