Cursusaanbod
Bandnight @ Fluor 2018 (c) Henry Krul (2).jpg
wij maken het ritme

Drumles Amersfoort

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER Leren drummen IN AMERSFOORT

Wil je leren drummen en ben je op zoek naar een gezellige muziekschool in Amersfoort? Je bent van harte welkom bij één van onze drumleraren. Onze locaties om te leren drummen zijn gevestigd in Amersfoort, Leusden en Soest. Bekijk de exacte locaties op onze kaart.

Beginners kunnen kennismaken door middel van een gratis proefles. Uiteraard hebben we ook plek voor gevorderde drumleerlingen. Bekijk hier ons volledige aanbod drumlessen. Op deze pagina kan je met filters de drumles zoeken die het beste bij jou past.

Vraag een gratis proefles aan

Ga naar het cursusaanbod drumles

Drumles voor beginners

Heb je nooit eerder drums gespeeld? Doe dan op deze pagina inspiratie op. Bekijk bijvoorbeeld een video van een drumles gegeven door docent Harry Oosterbroek of leer meer over samenspel en orkesten. Deze pagina kan je helpen bepalen of drummen het leukste instrument voor jou is!

Ook hebben we voor de beginnende drummer een lijst gemaakt met alles wat je nodig hebt om je te starten met je eerste lessen reeks. Met deze lijst kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kan je dit ook met je docent overleggen tijdens je gratis proefles. Heb je een lager inkomen? Ook daarvoor hebben wij een oplossing.

Drumles voor kinderen 

Uiteraard geven wij ook drumlessen speciaal voor kinderen. Vanaf het vierde jaar kunnen kinderen bij ons beginnen met drummen. Door dagelijks even te oefenen en positieve aandacht van de ouders leren kinderen snel.

Het drumstel is natuurlijk een erg populair instrument onder kinderen. Vooral omdat het een stoer instrument is. Daarnaast is drummen gezond en heeft het nog veel meer voordelen. Voordelen van drummen zijn onder ander: 

● drummen is een fysieke sport waarbij je veel calorieën verbrandt;
● tijdens drumles krijg je te maken met breuken (wiskunde);
● het is een goede manier voor het uiten van emoties;
● het is goed voor hand-oog voet-oog coördinatie ontwikkeling.

Lees hier meer voordelen van drummen.

Drumles voor gevorderden

Speel jij al jaren drum? En je wilt al je grooves, moves en drum skills naar een hoger niveau tillen? Ook dan ben je welkom bij één van onze locaties in Amersfoort, Leusden of Soest. Bekijk de cursussen die wij aanbieden voor gevorderden drummers. Iedere gevorderden les wordt gegeven door een docent die ook jou nog genoeg kan bijleren.

Heb je vragen over drumles bij ons, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als jouw vraag vaker wordt gesteld, dan heb je een goede kans dat je antwoord te vinden is in onze FAQ sectie.

Direct naar:

Alles wat je moet weten over drumles bij ons.
Veel gestelde vragen over drumles.
Waar kan ik leren drummen?

Gecertificeerde organisatie
     

Drumles Amersfoort cursussen