Textiel, niveau 1- 2

Textiel, niveau 1- 2

De eerste serie lessen van de textielcursus waren een succes! Daarom gaan we in 10 nieuwe lessen ontdekken hoe fantastisch het materiaal textiel is en hoe je dat kan gebruiken om originele werkstukken mee te maken. In verschillende opdrachten maak je kennis met vilten, de weeftechniek, experimenteel breien en (naaimachine) borduren. Je experimenteert en met speelsheid en lef leer je je uit te drukken met textiele materialen. We bekijken en laten ons inspireren door hedendaagse textielkunst. In de lessen kun je ook terecht met basisvragen over textiel.  

Iedereen kan mee doen aan dit nieuwe blok van tien lessen, het is dus geen probleem als je de eerste reeks niet hebt gevolgd!

Let op: deze cursus vindt om de twee weken plaats, de lesdata zijn:
11 & 25 januari 2019
8 & 22 februari 2019
8 & 22 maart 2019
5 & 19 april 2019
10 & 24 mei 2019

NB De cursusprijs is inclusief basismateriaal. De docent kan je adviseren over eventueel aan te schaffen aanvullende materialen.

Aanbod > Textiel, niveau 1- 2

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.