SKA: Ontdek het accordeon, 6 - 7 jaar

SKA: Ontdek het accordeon, 6 - 7 jaar

NB VOOR KINDEREN DIE NAAR DE VOLGENDE BSO-LOCATIES GAAN:
  • de Boshut
  • de Daltons
  • de Wigwam


Wil je een instrument bespelen waarop je al snel de eerste les liedjes leert? Probeer dan eens een accordeon!  Accordeon is een zeer veelzijdig instrument. Je kan er veel verschillende muziekstijlen op spelen. In deze korte cursus leer je diverse liedjes, maar ook de bassen komen aan bod, waarmee je jezelf kan begeleiden. De lessen worden in een kleine groep gegeven. Uiteraard staan er accordeons klaar in het leslokaal.

Aanbod > SKA: Ontdek het accordeon, 6 - 7 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.