SKA: Muziekfabriek

SKA: Muziekfabriek, 6- 8 jaar

NB HIERONDER ZIE JE WELKE BSO-LOCATIES NAAR WELKE CURSUSSEN GAAN
  • Villa Zeezicht, Kick, Zazah, Kattenbroek, LangeJan, Club van 7, Avontuur, Kletskop: naar de cursussen in Hoogland
  • Paal 8: naar de cursussen in ICOON
  • Villa Blanca: naar de cursus in Leusden

De Muziekfabriek is een goede voorbereiding, als je later een muziekinstrument wil leren spelen. Je gaat zingen, leert noten lezen en ontwikkelt spelenderwijs maat- en ritmegevoel.

Vroeger heette het AMV, Algemene Muzikale Vorming, maar wij noemen het Muziekfabriek! Want in een fabriek maak je iets en de kinderen maken hier samen muziek. Bij de Muziekfabriek wordt de basis gelegd voor de verdere muzikale vorming en het is dan ook een ideale basis om een instrument te leren bespelen.

In deze cursus wordt er gespeeld op instrumenten zoals trommels, bekkens en xylofoon en maak je kennis met de verschillende muziekinstrumenten waar je later les in kunt krijgen. Een bezoek aan een orkest staat ook op het programma.

Voor de kinderen van de muziekfabriek wordt er een muziekmarkt georganiseerd, waar je de instrumenten kunt uitproberen.


Indeling naar basisschoolgroep

We delen de kinderen in naar basisschoolgroep. De cursus voor kinderen van 6 jaar is bestemd voor kinderen die in groep 3 zitten. De cursussen voor kinderen van 7-8 jaar zijn bestemd voor kinderen in groep 4 of 5.

NB instromen in deze cursus is helaas niet meer mogelijk; neem contact op met onze cursistenadministratie voor leuke alternatieven.

Aanbod > SKA: Muziekfabriek, 6- 8 jaar

Leuk dat je nieuwsgierig bent naar ons cursusaanbod! Op dit moment werken wij aan de inrichting van het cursusaanbod voor het seizoen 2019 – 2020. Inschrijving voor een cursus of muziekles is hierdoor tijdelijk niet mogelijk.

Vanaf 21 juni staat het nieuwe cursusaanbod online en kun je je online inschrijven voor de cursus van je keuze. Vanaf 22 juni vind je ook de nieuwe cursusbrochure op al onze locaties.

Doe je nu al een cursus? Dan krijg je van ons een e-mail vlak voor het nieuwe cursusaanbod online staat, met een uitleg over hoe je eenvoudig je huidige inschrijving kunt bevestigen via Mijn Scholen in de Kunst.
Daarmee verzeker je je snel van een plekje voor het nieuwe seizoen!

Open Huis in ICOON zaterdag 22 juni

Twijfel je en wil je wel eens een instrument proberen of vragen stellen aan een docent? Kom dan naar ons Open Huis in ICOON op 22 juni 2019. Tussen 11.00 – 15.00 uur ben je van harte welkom!
Meer informatie over het Open Huis vind je hier.

Heb je een andere vraag of opmerking, neem dan gerust contact op met onze cursistenadministratie via cursistenadministratie@scholenindekunst.nl of 033-467 34 73.