SKA: Muziekfabriek, 6- 8 jaar

SKA: Muziekfabriek

N.B. kijk goed op welke dag jouw bso locatie naar deze cursus gaat!

bso Kletskop, het Avontuur, de Club van Zeven, de Ridderzaal, de Torenkamer, Kasteel de Jonker, Villa Zeezicht, Kick, Zazah, Lange Jan, Cooldown, de Snorkels, de Waterval of de Jungle: donderdag Hoogland

bso Villa Blanca, Leusden: dinsdag Leusden


De Muziekfabriek is een goede voorbereiding, als je later een muziekinstrument wil leren spelen. Je gaat zingen, leert noten lezen en ontwikkelt spelenderwijs maat- en ritmegevoel.

Vroeger heette het AMV, Algemene Muzikale Vorming, maar wij noemen het Muziekfabriek! Want in een fabriek maak je iets en de kinderen maken hier samen muziek. Bij de Muziekfabriek wordt de basis gelegd voor de verdere muzikale vorming en het is dan ook een ideale basis om een instrument te leren bespelen.

In deze cursus wordt er gespeeld op instrumenten zoals trommels, bekkens en xylofoon en maak je kennis met de verschillende muziekinstrumenten waar je later les in kunt krijgen. Een bezoek aan een orkest staat ook op het programma.

Voor de kinderen van de muziekfabriek wordt er een muziekmarkt georganiseerd, waar je de instrumenten kunt uitproberen.


Indeling naar basisschoolgroep

We delen de kinderen in naar basisschoolgroep. De cursus voor kinderen van 6 jaar is bestemd voor kinderen die in groep 3 zitten. De cursussen voor kinderen van 7-8 jaar zijn bestemd voor kinderen in groep 4 of 5.

Aanbod > SKA: Muziekfabriek

Docenten voor deze cursus

Ali Maris

Ali Maris