School voor Talent Popmuziek

School voor Talent Popmuziek, 12 - 20 jaar

Voor getalenteerde cursisten met ambitie en doorzettingsvermogen heeft Scholen in de Kunst de leerlijn talentontwikkeling schoolbreed opgezet, in de vorm van talentklassen.

De School voor Talent wil graag kunst voor iedereen toegankelijk en beschikbaar maken, op ieder niveau. Speciaal voor jonge mensen met talent heeft Scholen in de Kunst een aparte leerlijn opgezet in de vorm van talentklassen. Er zijn talentklassen voor muziek, dans en theater. Voor de talentklas beeldend zijn de voorbereidingen in volle gang.

Doelstelling van de talentklassen is om getalenteerde cursisten, die de ambitie en de inzet hebben om dat talent te ontwikkelen, een plek te geven. Dat creëert voor die cursisten nieuwe kansen en mogelijkheden.

Discipline en experiment

Bij de School voor Talent Muziek ontwikkel je vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen om je talent te delen. Naast plezier, uitdaging en samenspel, zijn experiment en onderzoek elementen uit het leerplan van de School voor Talent.

Er wordt gewerkt vanuit een piramidemodel: er is een brede instroommogelijkheid en je kunt uiteindelijk doorgroeien naar het niveau van een vooropleiding van het hoger kunstvakonderwijs of naar een kunstopleiding op mbo-niveau.


Pilot School voor Talent Popmuziek

In 2019 start Scholen in de Kunst met een pilot voor de discipline popmuziek. Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan voor de auditie voor de School voor Talent popmuziek.  

Wanneer kun je je opgeven?

• je bent niet ouder dan 21 jaar

• je speelt een (pop)muziekinstrument of je zingt

• je hebt ambitie en wilt graag on stage

De auditie is op 12 januari 2019 (vanaf 11.00 uur) in het Eemhuis. Geef je op door te mailen naar tonbeckers@scholenindekunst.nl. Deelnemen aan de auditie is gratis.

Na de auditie

Als je bent aangenomen, krijg je 5 zaterdagen les van 11.00 tot 14.00 uur onder leiding van diverse docenten in het Eemhuis. Cursusprijs: € 95,00. En uiteraard kun je diverse optredens tegemoet zien!


Aanbod > School voor Talent Popmuziek, 12 - 20 jaar

Docenten voor deze cursus

diverse docenten

diverse docenten