Saz

Saz

Wil jij wel eens een heel bijzonder instrument leren bespelen? Maak dan kennis met de saz, een bijzonder snaarinstrument uit de Turkse volksmuziek! 

De saz is een veelbespeeld instrument in Anatolie, de Balkan en het Midden Oosten. Je hoort het veel in Turkse volksmuziek. Nieuwsgierig? Geef je dan snel op voor deze cursus. Wij hebben uiteraard een instrument voor je!

Oefenen
Uiteraard hoort dagelijks oefenen bij het leren bespelen van een instrument. Hoeveel oefening er dagelijks nodig is wordt aangegeven door de docent. Voor kinderen is het een goed hulpmiddel een vaste tijd per dag te reserveren. Positieve aandacht van de ouders werkt zeer stimulerend. 

Nog vragen?
Je kunt altijd contact opnemen met ons om te overleggen of een vraag te stellen. 

Leskaart
We bieden voor instrumentale lessen ook een losse leskaart aan van 175 lesminuten. Die minuten zijn vrij inzetbaar, bijvoorbeeld voor langere lessen, of voor 7 lessen van 25 minuten. Dit bespreek je samen met je docent. De leskaart kost: 

€ 175,- voor 6 - 20 jaar

€ 195,- voor 21 - 99 jaar

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk de leskaart online te kopen. Wil je een leskaart, stuur dan een e-mail naar onze cursistenadministratie. Vermeld in de onderwerpregel 'leskaart plus het instrument waarvoor je de leskaart wilt gebruiken'.


Aanbod > Saz

Docenten voor deze cursus

Suat Aydemir

Suat Aydemir